Over ons

Doordrenkt van passie

Om elke dag weer opnieuw de mooiste en beste aluminium tuinpoort op de markt te maken zijn wij als producent gedreven bezig met techniek en kwaliteit.

Niet zozeer gedreven de grootste te zijn leggen wij de focus op innovatie en kwaliteit, goede contacten en een vlotte en gedegen service zoals een goed ambachtsman betaamt.

Bij ons is een persoonlijke communicatie de leidraad, duidelijk, to-the-point, direct

Wij zijn een team van een achttal personen met zeer specifieke vaardigheden, zoals het lassen van aluminium en het plaatsen van automatisaties en videofonie.

Voor deze vaardigheden bestaan geen specifieke studierichtingen, wij leiden onze mensen dan ook permanent intern op, reden ook waarom we zeer loyaal personeel hebben en quasi geen personeelsverloop, wat uiteraard de kwaliteit zeer bevordert.

Permanent bezig met innovatie en ontwikkeling zowel wat betreft technieken als het ontwikkelen van nieuwe modellen werken wij met al onze vakmensen samen, vanop de werkvloer op maat van onze klanten.

The “human touch”, iedereen die in aanraking komt met Hortipoort moet dit als aangenaam ervaren en dan bedoelen we echt iedereen!

Contacteer ons op
015 41 07 80 of
info@hortipoort.be
voor meer informatie.

Gratis offerte

Ons “A”-team