...

Over ons

HortiPoort is doordrenkt van passie

Uw poort is de beste poort

Onze ploeg telt twaalf medewerkers. Hun gezamenlijke doel? Het elke dag nóg beter doen. Ja, we zijn allemaal verschillend. Maar één ding hebben we gemeen: samen bouwen aan onze toekomst. En streven naar een open bedrijfscultuur en uitstekende samenwerking. Ieder teamlid heeft evenveel inbreng en geeft elke dag het beste van zichzelf. Uw perfecte poort maken: dat is onze drijfveer.

Passie

Ontwikkeling

Uw poort is uniek

We gaan voor de perfecte productie van uw poort – samen met u. Maar ook voor:

  • nieuwe technieken
  • de laatste poortmodellen
  • een nóg betere samenwerking


We schenken veel aandacht aan bijscholing en de uitwisseling van ideeën. Zo leert iedereen de specialiteit van zijn werkmakkers kennen. Het doel? Collega’s die respect voelen voor elkaars werk en samen nadenken over innovatieve toepassingen en verbeteringen. Daarom hechten we ook veel belang aan uw mening en feedback. Zo leren we altijd bij.

Uitstekende service

Hortipoort is een klein en lokaal familiebedrijf. We zijn gemakkelijk bereikbaar. Onze twaalf medewerkers voeren hun job uit met liefde en passie. We investeren in onze infrastructuur en ons innovatieve machinepark. Uw voordelen? U bent zeker van een superieure service en optimaal onderhoud.

Wist u dat onze monteurs persoonlijk garant staan voor de montage en plaatsing van uw poort? Concreet: voor eventueel nazicht en onderhoud komt een vertrouwd gezicht bij u langs. Bij Hortipoort schuift niemand de hete aardappel door.

Eigen productie

Kwaliteit

U rekent op 12 vakmannen die elke dag het hoogste niveau nastreven

Onze medewerkers zijn terecht trots op hun afgewerkte poorten. Het resultaat? Ze blijven op-en-top gedreven. Iedere monteur draagt zijn steentje bij voor uw toegangspoort op maat – van opmeting tot plaatsing. Elke vrijdagmorgen maken we tijd voor het werkoverleg. Dan zitten álle medewerkers samen. We luisteren naar elkaar, geven feedback en complimenten én kijken samen naar foto’s van de geplaatste poorten. Dat is altijd een tof moment: je ziet de betrokkenheid groeien. Onze ploeg is enorm hecht en gepassioneerd.

Uw poort is onderhoudsvrij dankzij de zelfreinigende laklaag

Wij maken voor u een onderhoudsvriendelijke poort. Hoe? Door de juiste materialen en productietechnieken. Want aluminium roest niet. Het is vederlicht én ijzersterk – met zijn wanddikte van een halve centimeter. Wij schuren en polijsten tot elke lasnaad en oneffenheid is weggewerkt. Het effect is verbluffend: uw poort evenaart de afwerkingsgraad van een verfijnd houten exemplaar. Voor de onderdelen die niet in aluminium bestaan, kiezen we roestvrij staal. Denk maar aan sloten en bouten. Aluminium is onverwoestbaar. Toch beschermen wij uw poort met een vuilafstotende en krasbestendige laklaag. Kortom: u hebt uw schitterende poort voor de rest van uw leven.

Wist u dat aluminium oneindig vaak recycleerbaar is? We kunnen zelfs geen nieuwe profielen extruderen zonder gerecycleerd aluminium. Want zowat 60 procent van het constructiealuminium is nu al gerecycleerd! Uw poort is dus niet alleen onderhoudsvrij – ook milieuvriendelijk.

Wist u dat de hoogperformante zelfreinigende structuurlakken die men wereldwijd gebruikt zelfreinigend, vuilafstotend, krasvrij en dubbel zo dik zijn als een gewone lak.

Ontzorging

Maatwerk

Productie en plaatsing op maat

Maatwerk nemen we letterlijk

U rekent op ons team van experts én onze exclusieve monoblockprofielen. Daarmee maken wij uw droompoort. Wij beschikken over een uitgebreid aantal standaardmodellen. En hebt u specifieke wensen? Dan passen we uw poort aan – precies zoals u het wilt. Zo is elke tuinpoort toch net iets anders. Dat maakt onze job uiterst boeiend. Verras ons dus gerust met een eigen ontwerp of innovatief idee. Wij denken graag met u mee!

De constructie van uw unieke poort en het vlotte contact met u: dát is voor ons maatwerk. Wij gaan voor topkwaliteit en de allerhoogste afwerkingsgraad – beloofd.

Wij zijn momenteel in bouwverlof tot 5 augustus

Offerteaanvragen via de website worden zeker beantwoord, voor dienst na verkoop kan u een mailtje sturen naar: service@hortipoort.be