...

Werkwijze

1

Bezoek onze showroom in Puurs

U zoekt de perfecte poort voor uw woning? Dan staan wij voor u klaar. We geven advies over de keuze tussen een:

 • draai- of schuifpoort
 • handmatige of geautomatiseerde poort
 • open of gesloten poort


Samen hakken we elke knoop door. Daarbij houden we rekening met uw specifieke wensen en uw woonomgeving.

Laat u inspireren door onze showroommodellen en foto’s van onze vele mooie projecten. Zo maakt u de juiste keuze in model en kleur. Hebt u graag advies? Onze experts vertellen u met plezier welke poort optimaal past bij uw woning. Breng daarom gerust een foto en de afmetingen mee. Dan maken we meteen werk van een offerte.

Bezoek onze website

Geen tijd voor een bezoek?
Vul dan het offerte formulier in op onze website – snel en eenvoudig. Met die gegevens stellen wij uw offerte op.
Noteer zeker uw eventuele vragen bij ‘opmerkingen’. Ook een foto van uw woning is handig.
Hebt u alles ingevuld? Dan ontvangt u binnen de twee dagen uw offerte.

Hebt u een opmerking? Voert u graag een aanpassing door? Of komt u graag eens langs? Wij staan voor u klaar – online én offline.

2

3

Opmeting

Bent u tevreden met uw offerte? Dan schieten wij uit de startblokken. We komen bij u langs voor een nauwkeurige opmeting. Bovendien nemen we de tijd voor een uitgebreide uitleg over de:

 • plaats van inplanting
 • openingswijze
 • hoogte
 • draairichting
 • automatisatie
 • modelaanpassingen
 • kleurkeuze


Kortom: wij bespreken uw poort van a tot z.

Met al die gegevens maken we uw opmeetdossier op. Daarin staan alle gemaakte afspraken. Dat document bespreken we graag tijdens een tweede overlegmoment – als u dat wenst.

Productiedossier

Is uw opmeetdossier helemaal klaar? Dan gaat onze tekenaar aan de slag met AutoCAD. Daarmee maakt hij uw gedetailleerde productietekeningen – perfect op schaal. Die gaan naar de monteurs in onze werkplaats.

Uw productiedossier bevat elk besproken detail van onze overlegmomenten. U ontvangt uw eigen exemplaar – meestal drie weken na de opmeting.

Hebt u nog vragen? Of ziet u het liever nog net iets anders? Dan maken we meteen een derde afspraak, vóór uw poort naar de productieafdeling gaat.

4

5

Planning

Uw poort is opgenomen in de productieplanning. Spannend! Binnen de twee weken weet u wanneer u uw fonkelnieuwe poort mag verwachten. U ontvangt tweewekelijks een update van het productieproces en de vermoedelijke plaatsingsdatum. Die kan nog een beetje verschuiven – afhankelijk van de planning van onze toeleveranciers en lakkerij, of onze eigen productieplanning.

Starten we met de productie van uw poort? Dan krijgt u een bericht. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Op dit moment weet u met zekerheid in welke week we uw poort zullen plaatsen.

Uw nieuwe poort verhuist naar de lakkerij. Daar blijft ze twee tot drie weken. U bent op de hoogte van elke stap. Nu nemen we contact op om een datum te prikken voor de plaatsing.

Plaatsing

Het is zover! Uw poort is klaar voor haar definitieve verhuizing: naar uw tuin. We hebben graag dat u thuis bent wanneer we starten met de plaatsing. Zo zijn we honderd procent zeker van:

 • de juiste locatie
 • specifieke inplantingen


U bent ook welkom bij de afwerking van uw poort. Dan geven we graag een woordje uitleg over:

 • het geleverde werk
 • de afstandsbediening
 • het codeklavier en/of de videofoon


Als afsluiter nemen we graag een foto van uw poort. Die laten we tijdens het wekelijkse werkoverleg aan alle collega’s zien. Waarom? Omdat zij er gewoon … blij van worden én er altijd nog van kunnen leren.

6

7

Kom nog eens langs of neem contact op

Uw verhaal stopt niet na de plaatsing. Hebt u nog vragen?
Heeft u hulp nodig bij het wijzigen van uw toegangscodes?
Nood aan een extra afstandsbediening?
We staan altijd voor u klaar.

Bel ons op 03 369 36 89 of stuur een mail naar info@hortipoort.be