...

Waarom kiezen voor een elektrische poort?

nieuws

 

Elektrische poort Vertigo

Meer en meer mensen kiezen voor een elektrische poort en dit niet alleen om de voor de hand liggende redenen.
Uiteraard is het gemakkelijk dat u uw poort kan openen vanuit uw auto en dat u dus niet hoeft uit te stappen. Zeker wanneer het slecht weer is en het regent, is dit een kleine zegen.

Sommige mensen wonen ook erg afgelegen of net op een hele drukke straat. Voor hen primeert het gevoel van veiligheid dat ze hebben, als ze hun automatische poort kunnen bedienen vanuit de auto. Wist u trouwens dat het sluitwerk van een elektrische poort 3 keer zo sterk is als van een gewoon slot?

Anderen kiezen dan weer voor de automatisatie van hun poort omwille van gezondheidsredenen. Om hun rug niet te belasten bijvoorbeeld. Of omdat ze minder stevig te been zijn.

2014111311305122-r20motor.jpg_square 2014111311305169-motorenr20doorzicht.jpg_square

Wij kunnen al onze poorten automatiseren.

Bij Hortipoort willen we tegemoet komen aan alle verlangens van onze klanten. Uiteraard kunnen wij elke poort in ons assortiment automatiseren.
Wij werken bovendien met de beste systemen die hun betrouwbaarheid hebben bewezen.

Zelfs bij een stroompanne kan de poort ontgrendeld worden met een veiligheidssleutel. Daarbij hebben we ook nog extra opties zoals een automatische sluiting of het laten open gaan van slechts 1 poortvleugel als voetgangersopening.

Of u nu kiest voor een automatische draaipoort of voor een automatische schuifpoort. Wij hebben de techniek in huis om iedere poort automatisch te openen en sluiten.

De motoren die wij gebruiken voor de automatisatie van poorten zijn voorzien van een soft start, soft stop en high speed module. Dat betekent dat ze zacht openen, zacht terug dichtvallen, maar toch snel openen en sluiten. Perfect toch?

De perfecte afwerking van uw tuinpoort!

Als afstandsbediening van uw poort krijgt u standaard 2 draadloze zenders overhandigd. Deze zijn extreem goed beveiligd en kan u in uw auto bewaren om de poort automatisch te bedienen.

De zenders zijn zo goed beveiligd dankzij de ‘rolling code’: dit zijn automatisch veranderende codes tussen de zender en de ontvanger, die er voor zorgen dat deze niet door anderen kunnen onderschept worden om uw poort alsnog te openen.

Wanneer u dan ook een afstandsbediening van uw poort kwijt bent, kunnen we u niet zomaar een extra zender overhandigen. We moeten er eerst mee ter plaatse komen om deze terug te verbinden met de ontvanger en echt te programmeren voor uw eigen poort.

Wie ook opteert voor een poort met videofonie en wifi, kan de poort openen en sluiten door middel van zijn smartphone.

Afstandbediening voor een elektrische poort
Draadloze zender

Waarom opteren voor een codeklavier aan uw automatische poort?

Een codeklavier aan de poort wint ook aan populariteit. Zo moet u geen sleutels meer overhandigen aan de tuinman of de poetshulp en kan u hen gewoon een code toekennen.

U krijgt namelijk een mastercode en hiermee kan u zelf codes toevoegen en ook weer verwijderen. Zo kunnen uw kinderen na school zichzelf binnen laten en kan u ook tijdens uw vakantie de buurvrouw een code geven om de vissen in uw vijver te komen voeren bijvoorbeeld.

Maak uw keuze tussen een bedraad codeklavier of een draadloos codeklavier.

Bedraad codeklavier voor een elektrische poort
Bedraad codeklavier
Draadloos codeklavier voor een elektrische poort
Draadloos codeklavier

Een bedraad codeklavier is extra gemakkelijk, want dit codeklavier aan uw poort heeft verlichte toetsen en zo ziet u ook in het donker perfect wat u intikt.
Daarenboven is deze bestendig tegen vandalisme, want zelfs als een onverlaat uw klavier eraf wrikt om de draden te verbinden, zal uw poort zich niet openen.

Veiligheid gaat dus voor alles, wanneer u kiest voor het gemak van een elektrische poort.
Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Deel dit bericht