...

De mooiste poort kiezen voor uw woning

nieuws

De poort is het eerste wat mensen zien als ze bij uw woning komen en het is dan ook belangrijk dat deze perfect past in het geheel. Een goed ontworpen poort draagt namelijk bij aan de schoonheid en elegantie van uw woning en biedt tegelijkertijd veiligheid en privacy.

De perfecte poort kiezen kan dan ook overweldigend zijn, want er zijn zoveel mogelijkheden dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is belangrijk om rekening te houden met de architectuur van uw huis, de stijl van de buurt en uw persoonlijke voorkeur. Maar misschien kunnen we alvast wat helpen door u uit te leggen welke verschillende soorten poorten er zijn.

Gesloten poorten voor volledige privacy

Bent u op zoek naar een eenvoudige en stijlvolle poort zonder inkijk? Dan kan u opteren voor een gesloten poort. Hier worden vlakke platen ingewerkt in het kader zodat je een mooi, strak geheel krijgt. Zelfs de openingen tussen de paal en de poortvleugels worden volledige afgesloten zodat uw privacy voor 100% gegarandeerd is.

Maar weet wel dat er ook een tussenoplossing bestaat. Samen met profielenspecialist Renson hebben we een poort die volledig ondoordringbaar lijkt te zijn, maar in werkelijkheid winddoorlatend is. Zo blijft het geruisloos stil op uw oprit. Ideaal voor wie een woning heeft in een grote, open ruimte.

Halfopen poorten voor een optimaal zicht

Bent u eerder voorstander van een poort die u nog steeds een blik op straat gunt? Kies dan voor een halfopen poort waar de panelen afwisselend transparant en massief zijn. Perfect voor wie enige discretie wilt, maar zichzelf ook niet helemaal van de buitenwereld wil afsluiten. De inkijk is beperkt voor voorbijgangers, maar zelf ziet u perfect wat er zich in het straatbeeld afspeelt dankzij de geperforeerde platen.

Wie zelfs nog meer transparantie wilt, kan ervoor kiezen om geen massieve panelen in de poort te integreren. In de plaats monteren we een aantal planchetten die uw aluminium poort de nodige stevigheid geven. Zo krijgt u een tuinpoort die uw oprit beschermt zonder het uitzicht te belemmeren. Door te spelen met het aantal planchetten en de grootte van de geperforeerde platen, bepaalt u zelf hoe discreet of hoe open u het wilt.

Een semi-transparante poort voor een subtiele blik

In een stevig aluminium kader worden enkel planchetten aangebracht, wat zorgt voor een optisch effect met een semi-transparante look. U kiest zelf de afstand tussen de planchetten voor meer of minder inkijk. Het resultaat is steeds geweldig. Het open karakter geeft u voldoende inkijk, maar garandeert ook een zekere geborgenheid. Tussen onze poorten vindt u zeker een semi-transparante poort terug die u kan bekoren.

Afhankelijk van uw voorkeur kan u dus kiezen voor een tuinpoort met horizontale of verticale planchetten, voor smalle of brede planchetten en met meer of minder ruimte tussenin.

Ontdek ons aanbod

U vindt ons volledige aanbod terug op de site, maar weet dat we ook open staan voor maatwerk. Aangezien we elke poort zelf maken in ons atelier, is geen vraag onmogelijk. Wilt u een poort op maat van uw wensen of heeft u een specifiek design in gedachten? Kom dan eens met ons praten of bezoek onze showroom in Puurs-Sint-Amands. We geven u met plezier een rondleiding en luisteren graag naar uw ideeën.

Bij Hortipoort zorgen we er in ieder geval voor dat uw aluminium poort ultralicht is, maar stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Al onze creaties hebben gegarandeerd een lange levensduur en wij maken van elke poort naar wens een draaipoort, schuifpoort of automatische poort.

Deel dit bericht

Wij zijn momenteel in bouwverlof tot 5 augustus

Offerteaanvragen via de website worden zeker beantwoord, voor dienst na verkoop kan u een mailtje sturen naar: service@hortipoort.be