...

Tuinschermen: in kunststof of in aluminium?

nieuws

Denkt u erover na om uw tuin een upgrade te geven? Overweegt u om naast uw tuinpoort eveneens een tuinafscheiding met tuinschermen te zetten? In dat geval heeft u bij Hortipoort de keuze tussen twee materialen waarin wij uw tuinschermen kunnen produceren.

Kenmerken
Beaufor tuinschermen
Hortifence tuinschermen
Materiaal
Kunststof (pvc) tuinschermen
Aluminium tuinschermen
Bekleding
Kleurfolie (RAL of houtstructuur)
Zelfreinigende lak (RAL-kleur)
Bi Color Optie
Ja
Nee
Steunpalen
Aluminium met tand en groef
Aluminium met 5 mm wanddikte
Paneelafmetingen
35 mm x 250 mm
200 mm breed, 20 mm dik
Versterking
Honingraatstructuur binnenin
Gegalvaniseerde verstevigingsprofielen
Plaatsingsmogelijkheden
Rechte lijn, onder diverse hoeken
Rechte lijn, onder diverse hoeken, in volle grond of op terras
Verlichtingsopties
Nee
LED-spots met schakelaaropties
Compatibel met poorten
Nee
Ja (AVIEMORE poorten)

Waarom vormen tuinschermen de ideale tuinafscheiding?

Tuinschermen in aluminium of kunststof zijn altijd een slimme keuze. Onze klanten willen ze vooral omwille van deze redenen:

Tuinschermen garanderen privacy

Met tuinschermen creëert u in een handomdraai een privé-oase. Geen nieuwsgierige blikken van voorbijgangers meer, en geen compromissen op het gebied van persoonlijke ruimte. Geniet van uw tuin zonder inkijk!

Ze bieden bescherming & veiligheid

Tuinschermen fungeren als een schild tegen de wind en andere weersinvloeden. Ze bieden beschutting voor u, uw gezin en uw planten, zodat u langer en comfortabeler van buiten kunt genieten.

Tegelijkertijd voorkomen ze, in combinatie met uw tuinpoort, dat kinderen en huisdieren de tuin verlaten en houden ze ongewenste bezoekers buiten. Onze tuinschermen worden trouwens ondersteund door stevige aluminium palen. Dit zorgt voor een solide constructie die heel lang meegaat.

Tuinschermen dempen geluid

Houdt u van rust en stilte? Tuinschermen helpen om geluiden van buitenaf te dempen, zodat u kan ontspannen zonder gestoord te worden door omgevingslawaai.

Ontdek onze tuinschermen en omheiningen

Wanneer u een tuinpoort besteld bij Hortipoort, nemen wij de productie van bijpassende tuinschermen er graag bij.

Nu hoeft u enkel nog een keuze te maken. Hier vindt u alle informatie terug over de kunststof tuinschermen. Gaat uw voorkeur uit naar de aluminium tuinschermen? Ga dan even kijken op de pagina van Hortifence.

U vindt ons volledige aanbod voor een tuinafscheiding terug op de site, maar weet dat de mogelijkheden quasi onbegrensd zijn. Wilt u tegelijk een poort op maat? Kom dan eens met ons praten of bezoek onze showroom in Puurs-Sint-Amands. We geven u met plezier een rondleiding en luisteren graag naar uw ideeën en behoeften.

Bij Hortipoort zorgen we er in ieder geval voor dat uw tuinschermen, net als onze poorten, stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. 

Deel dit bericht