...

Landelijke poorten brengen extra charme

nieuws

Landelijke poorten voegen een charmant en authentiek karakter toe aan uw tuin, waardoor de gehele omgeving een warme en uitnodigende uitstraling krijgt. Bovendien bieden ze ook de gewenste veiligheid. Ze creëren een grens rondom de tuin, waardoor kinderen veilig kunnen spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. 

De verschillende soorten landelijke poorten

Ontdek de klassiekers: deze landelijke poorten zijn opgebouwd zoals de houten poorten van weleer. Met planchetten in een stevig kader. Doordat deze poorten echter gemaakt zijn in stevig aluminium, hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over onderhoud of schilderwerken. 

En wie nog extra wensen heeft om de poort nog beter te laten aansluiten bij de stijl van de woning, kan beroep doen op maatwerk. Zo zorgen we er helemaal voor dat uw landelijke poort voor de volle 100% past bij uw huis.

Liever een landelijke poort in hout?

Bent u toch echt verknocht aan de look en charme van een houten poort? Mogen we u dan even overtuigen van de Aluwood poorten. Het kader bestaat volledig uit aluminium, maar wordt met een duurzame houtsoort bekleed. Zo heeft deze poort alle voordelen van een aluminium tuinpoort, terwijl u toch de gewenste houtlook heeft.

Een landelijke poort in hout is daardoor zeker een mogelijkheid, zelfs als automatische schuifpoort of draaipoort.

Deel dit bericht